Projectmanager

O6-39568935
t.damen@vitasofficial.nl

Tijn Damen

Wie ben ik?

Hoi, mijn naam is Tijn Damen. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al veel bezig geweest met mijn eigen gezondheid. Later ontwikkelde ik een passie om ook te zorgen voor de gezondheid van anderen. Ideeën bedenken, creatief bezig zijn en ondernemen zijn onderwerpen die veel van mijn aandacht en tijd krijgen. Vanaf mijn 20ste ben ik gezondheid, zorgdragen en ondernemen gaan combineren en daaruit is uiteindelijk Onwijs Fit ontstaan. Dit is het bedrijf van mij en twee oud-studiegenoten, waar ik nu na een aantal mooie jaren nog steeds werkzaam in ben.

Binnen Onwijs Fit richt ik mij op de kwaliteit van onze dienstverlening, de ontwikkeling van onze diensten en op het projectmanagement. Ik zet projecten op die bijdragen aan de bevordering van vitaliteit van mensen die werkzaam zijn binnen het onderwijs of de kinderopvang. Ik zie mezelf als een belangrijke schakel tussen onze klanten en onze diensten.

Waarom ben ik onderdeel van Onwijs Fit?

Mijn drijfveren om actief te blijven bij Onwijs Fit zijn het ondersteunen van mensen bij hun gezondheid en het creëren van waarde voor de onderwijssector. Wij kunnen echt een verschil maken door teams, locaties en stichtingen te helpen hun vitaliteit te verbeteren. Het geeft mij energie om te zien hoe wij bijdragen aan een betere toekomst voor onze samenleving.

Het woord "gaaf" komt bij mij op als ik aan Onwijs Fit denk. Dit komt doordat wij ons zo grondig verdiepen in het onderwijs dat we echt kunnen meedenken en waardevolle oplossingen kunnen bieden voor onze klanten. Dit motiveert mij om te blijven werken aan onze missie. 

"een vitale medewerker voor elke groep"

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen