Onwijs Fit Platform

Adviesgesprek plannen
Scroll verder

Het Onwijs Fit platform is dé plek waar je op elk moment kunt werken aan jouw vitaliteit.

Ook biedt dit de school een tool, waarmee vitaliteit op een laagdrempelige manier onder de aandacht wordt gebracht. Het platform helpt je om vitaliteit inzichtelijk te maken.

Op basis van jouw resultaten kun je online lesmateriaal gebruiken voor vitaliteit. Dit levert een positieve bijdrage aan de vitaliteit van de school en het onderwijs.

Alle informatie op
een rijtje

Looptijd
1 jaar
Aantal deelnemers
Onbeperkt
Doel van de interventie
Mensen in staat stellen om eigen vitaliteit te verbeteren.
Kosten
Prijs op aanvraag

Hoe werkt het
Onwijs Fit platform?

Stap 1

Meten van vitaliteit

Het platform meet de vitaliteit van het personeel door middel van de vitaliteitsscan. De resultaten bieden ontwikkelpunten voor de medewerker en school. Natuurlijk wordt de privacy van de medewerker hierbij volledig gewaarborgd doordat alle uitkomsten anoniem blijven.

De toekomst geeft mij energie.

Helemaal mee oneens
Helemaal mee eens

Ik zit vol energie bij de start van de dag.

Helemaal mee oneens
Helemaal mee eens

De toekomst geeft mij energie.

Helemaal mee oneens
Helemaal mee eens

Ik doe aan zelfreflectie.

Helemaal mee oneens
Helemaal mee eens

Ik neem de tijd om rustig te eten.

Helemaal mee oneens
Helemaal mee eens
Stap 2

Analyse en rapport

Na afloop van het scanmoment ontvangt de school de groepsresultaten in de vorm van een overzichtelijk rapport. Het team van Onwijs Fit analyseert de resultaten en voegt bevindingen aan het rapport toe. Alle door de school aangewezen contactpersonen ontvangen deze resultaten, zodat er actief beleid gevoerd kan worden op vitaliteit.

Stap 3

Verbeteren vitaliteit

De resultaten van het meten bieden handvaten om de vitaliteit van de medewerker te verbeteren. De medewerker vindt op de persoonlijke advies pagina voorgesteld lesmateriaal dat is geselecteerd op basis van de persoonlijke scanresultaten. Deze items zijn zorgvuldig door het team van Onwijs Fit gekozen. Naast de medewerker, wordt ook de school ondersteund. Op basis van de inzichten van de scanresultaten kan aanvullend advies gegeven worden of kunnen extra interventies worden ingezet waar dat nodig blijkt.

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de start van het traject maken we even kennis, zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
Wij brengen Onwijs Fit onder de aandacht

Het is natuurlijk goed als iedereen actief deelneemt, daarom zorgen we voor een gepaste introductie bij jullie op school. Een goed begin is het halve werk!

Stap 3
Een jaar lang toegang tot de online leeromgeving

Vanaf de eerste dag ondersteunen we jullie op het gebied van vitaliteit met onze online leeromgeving.

Constante innovatie

Door naar jullie te blijven luisteren en door data te blijven analyseren, proberen we ervoor te zorgen dat we al jullie vragen kunnen beantwoorden. Laat ons ook gerust weten met welke vragen jij zit of wat we beter kunnen doen in de brievenbus. Zo kunnen we jullie nog beter van dienst zijn!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen