Over ons

Een jonge organisatie bomvol energie en innovatie

Onwijs Fit bestaat uit een multidisciplinair team met een hart voor alles wat met vitaliteit te maken heeft. Onze interventies zorgen ervoor dat vitaliteit aandacht krijgt binnen de school, waardoor medewerkers beter weten welke keuzes zij kunnen maken om zich vitaler te voelen.

Flexibel
Innovatief
Veelzijdig

De kracht
van Onwijs Fit

Onze kracht zit in het samenbrengen van de juiste mensen op de juiste plek, waardoor we een omgeving creƫren waar synergie plaatsvindt en dit ziet de klant terug in onze diensten. We zorgen er te allen tijde voor dat we de klant eerst voor de volle 100% begrijpen. Hiermee leggen we een vruchtbare bodem voor duurzame samenwerkingen, omdat wij weten dat zorg dragen voor het welzijn van mensen een continu proces is.

Gemaakt voor
en door docenten

We dragen voortdurend aandacht voor innovatie, door aan de ene kant te luisteren naar onze klanten en door aan de andere kant gebruik te maken van verkregen data. Deze combinatie zorgt ervoor dat we dicht bij het werkveld blijven staan en dat helpt bij het gericht verbeteren van onze diensten.

Onwijs Fit is een project dat is opgericht door Vitas vitaliteitsprojecten. Vitas vitaliteitsprojecten is een organisatie dat creatieve oplossingen ontwikkelt voor vitaliteitsvraagstukken binnen de Nederlandse arbeidsmarkt. Het is opgericht door drie jonge ondernemers die de ambitie hebben om heel werkend Nederland een stukje vitaler te maken.

"Wij ondersteunen organisaties door effectieve interventies aan te bieden op basis van onderzoek en meetresultaten"

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen