Projectmanager

06-50525517
r.ducro@vitasofficial.nl

Rainier Ducro

Wie ben ik?

Ik ben Rainier Ducro, mede-oprichter van Onwijs Fit. Ik heb een hart voor alles wat met de gezondheid en het welzijn van mensen te maken heeft. Binnen mijn rol van projectmanager zorg ik voor een optimale klantervaring tijdens onze samenwerkingen, waarbij ik altijd oog heb voor de belangen van alle betrokken partijen. Daarnaast richt ik me op het onderzoeken en ontwikkelen van onze diensten, zodat we wetenschappelijk onderbouwd kunnen werken en kwaliteit voor onze klanten kunnen waarborgen. 

Waarom ben ik onderdeel van Onwijs Fit?

Het werken met kinderen is een fundamenteel onderdeel van onze samenleving en ik vind het zonde om te zien hoe mensen vroegtijdig uitstappen of niet met plezier aan het werk zijn. Het werken met kinderen moet juist een van de meest zingevende beroepen zijn, maar in plaats daarvan hoor je alleen maar over werkdruk en uitval. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van het welzijn en het vergroten van het werkgeluk van deze mensen, zodat ze nog lang en met plezier aan het werk kunnen blijven. 

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen