Mindfulnesscoach https://www.mfmindful.nl/

MF Mindful

Martine Folkersma

Wie ben ik?

Mijn naam is Martine Folkersma. Op het Onwijs Fit platform vervul ik de rol van mindfulnesscoach. De afgelopen jaren heb ik binnen mijn eigen praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching veel ervaring opgedaan met mindfulness en zelfcompassie. Inmiddels richt ik me daar volledig op met training en coaching. Ik ben geboren met een zorghart en heb daar op verschillende manieren vorm aan gegeven in mijn leven, als verpleegkundige, zorgmanager, therapeut en coach, maar zeker ook als kind, zus, moeder en oma. Mijn missie is mensen weer in contact te brengen met zichzelf, waardoor ze kunnen leven vanuit hun hart.

Waarom ben ik deel van Onwijs Fit?

Ik heb mij verbonden aan Onwijs Fit, omdat ik graag een bijdrage lever aan de vitaliteit en daarmee het geluk van mensen, dus ook aan die van jullie. We denken bij vitaliteit vaak onmiddellijk aan voeding en beweging en vaak minder snel aan mentale gezondheid en zingeving. We leven in een wereld waarin we heel goed getraind worden in denken. Dat is in zichzelf heel waardevol en krachtig, maar kan er ook voor zorgen dat we wat verwijderd raken van de andere delen van onszelf. Naast die kracht van het denken is er ook de kracht van de aandacht, die even sterk is en ons weer terug in contact brengt met onszelf. Daar krijgen we in onze ontwikkeling helaas maar weinig training in. Gun het jezelf (en de mensen om je heen) om je daarin te oefenen. Dat is wat mindfulness en zelfcompassie je kunnen brengen!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen