Slaapcoach https://femmevital.nl/

FemmeVital & SlaapSlim

Manon Wentink

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Manon Wentink. Ik ben de professional die jullie zal begeleiden op het slaaponderdeel van het Onwijs Fit platform. Ik begeleid mensen die beter willen slapen op basis van wetenschappelijke onderzoeken. Zelf ben ik ook docent geweest aan de Hogeschool van Amsterdam en weet ik dus wat er zich afspeelt binnen het (hoger) onderwijs. Mijn doel als slaapcoach is dan ook om zoveel mogelijk mensen beter te laten slapen. Ik wil mensen met slaapklachten graag helpen om weer een fijn slaapritme op te pakken, om ze zo beter te kunnen laten presteren in het dagelijks leven.

Waarom ben ik deel van Onwijs Fit?

Ik heb 7 jaar als docent gewerkt in het hoger onderwijs. In de hectiek van het onderwijs en zeker rond de piekmomenten, zoals de afronding van het schooljaar, vond ik het iedere keer weer een uitdaging om goed op mijn eigen gezondheid te blijven letten. Terwijl het juist dan extra belangrijk is! Daarom ben ik aangesloten bij Onwijs Fit: docenten dat steuntje in de rug kunnen bieden voor een verfrissende slaap, om zo iedere dag weer energiek en uitgeslapen voor de klas te staan!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen