Content ontwikkeling & communicatie

06-29029594
j.vlist@vitasofficial.nl

Jiddo van der Vlist

Wie ben ik?

Ik ben Jiddo van der Vlist, mede-oprichter van Onwijs Fit. Vanaf jongs af aan heb ik een interesse gehad in de gezondheid van mensen en ben ik altijd op zoek geweest naar manieren om deze te verbeteren. In mijn rol als contentontwikkelaar ben ik actief bezig met het aanbieden van tips over vitaliteit op een enthousiaste en activerende manier. Door de manier van overdracht zo aantrekkelijk mogelijk te maken, probeer ik zoveel mogelijk mensen te motiveren om aan de slag te gaan met vitaliteit. Daarnaast ben ik wekelijks druk bezig met de communicatie van onze producten en diensten, zodat zoveel mogelijk mensen in contact komen met Onwijs Fit.

Waarom ben ik onderdeel van Onwijs Fit?

Wat mij zo aanspreekt aan het onderdeel zijn van Onwijs Fit is het samenwerken aan het ondersteunen van een branche die cruciaal is voor onze samenleving. Het onderwijs is een sector die een eigen aanpak vereist. Door deze branche te ondersteunen, dragen we bij aan een betere toekomst en samenleving. Dit geeft mij veel energie en enthousiasme om iedere dag aan de slag te gaan. Ik geloof dat door onze inspanningen leraren en dus ook leerlingen betere mogelijkheden krijgen, wat uiteindelijk leidt tot een positieve impact op de maatschappij. Het idee dat we door onze ondersteuning bijdragen aan de ontwikkeling en groei van de komende samenleving, motiveert mij enorm.

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen