Voedingscoach

Emily Drossaert

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Emily Drossaert en ik verzorg het onderdeel voeding op het Onwijs Fit platform. Binnen mijn vak begeleid ik mensen om samen te werken aan het opbouwen van een gezonde leefstijl. Dit doe ik door mijn kennis te delen met mijn cliënten en om ze daarnaast zo veel mogelijk te helpen in het zoeken naar hun eigen gezonde voedingspatroon. Vanuit mijn passie is het dan ook mijn doel om zoveel mogelijk mensen te helpen, om ze zo zichzelf gezonder én energieker te kunnen laten voelen.

Waarom ben ik deel van Onwijs Fit?

Ik geloof dat lekker in je vel zitten en goed kunnen presteren begint bij je mentale en lichamelijke gezondheid. Helaas staat dit voor veel docenten flink onder druk door de hectiek en de hoge werkdruk die zich voordoet in het onderwijs. Ik wil docenten graag helpen hun draagkracht te vergroten, zodat ze met plezier hun werk kunnen uitvoeren. Goede voeding draagt bij aan een gezond brein en een gezond brein heeft een positieve invloed op de draagkracht, prestaties en stemming van docenten.

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen