Communicatiecoach https://www.vivaz.nl/

Vivaz training & coaching

Caroline Verhees

Wie ben ik?

Ik ben Caroline Verhees, coach op het gebied van persoonlijke communicatie en persoonlijk leiderschap. Al ruim 22 jaar ben ik als communicatieadviseur, coördinator, trainer en coach werkzaam voor maatschappelijke en commerciële organisaties. Effectieve communicatie is de basis voor begrip, wederzijds vertrouwen en goede samenwerking en daarom deel ik graag mijn kennis en ervaring met jullie binnen Onwijs Fit.

Waarom ben ik onderdeel van Onwijs Fit?

Het is mijn missie om mensen te helpen relaxter in het leven te staan. Ook als je geen invloed hebt op een situatie, kun je nog kiezen hoe je er mee omgaat. Communicatie helpt daarbij en als je je daarvan bewust bent, heeft dat invloed op jezelf en op je relaties, collega’s en leerlingen. Het draagt bij aan bijvoorbeeld een betere werksfeer en helpt jou om meer regie te krijgen op je werk én privéleven. Op dit platform heb je zelf de regie over wat en wanneer je wilt leren en daar geloof ik heilig in.

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen