Stresscoach https://life-mindcreation.com/

Life-Mind Creation

Carla Jansen van Rosendaal

Wie ben ik?

Hoi daar, mijn naam is Carla Jansen van Rosendaal! Ik vervul de rol van stresscoach op het Onwijs Fit platform. Ik ben naast stresscoach ook burn-out expert en Life-Mind Creation coach. Op dit platform zal ik jullie begeleiden op het gebied van stress. Ik begeleid mensen door gebruik te maken van gedachten- en hartkracht, zodat ze voor zichzelf het ideale stressvrije leven kunnen creëren. Zelf ben ik ook docent geweest in Arnhem en weet ik wat er allemaal komt kijken op het gebied van onderwijs. Mijn doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen aan de hand van deze techniek te ondersteunen in hun ontwikkeling. En natuurlijk horen ook de mensen binnen het onderwijs hierbij!

Waarom ben ik deel van Onwijs Fit?

Vanwege de doelstelling van Onwijs Fit. Stressreductie is een enorm groot onderdeel in het verhogen van vitaliteit en tevredenheid. De manier waarop ik dat doe, hartcoherentie en gedachtenkracht, kan te allen tijde worden toegepast: stress reduceren binnen 1 minuut, waar je ook bent of wat je ook doet. Hoe jij je voelt, denkt en reageert, heeft ook enorm veel impact op de mensen waar je mee werkt. Indirect help je dus ook je leerlingen, een mooie win-win met één oefening.

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen