Workshop: workout of burnout

Vind jij het ook lastig om na een lange werkdag van de bank af te komen? In deze workshop ga je aan de slag met het onderwerp bewegen. Waarom kiezen we er soms wel voor en waarom is het soms zo lastig? Deze vragen en meer worden beantwoord tijdens deze sessie. Daarnaast krijg je een aantal praktische tips mee, waardoor jij makkelijker in beweging komt.

Bewegen is vanzelfsprekend belangrijk voor zowel lichaam als geest. Toch is het niet altijd even makkelijk om je hardloopschoenen aan te trekken of om naar de sportschool te gaan. Het kan daarom erg waardevol zijn om meer te weten over de psychologie achter deze keuzes. 

Iets voor jouw team?

In deze interactieve sessie leren deelnemers alles over de psychologie van bewegen. Wat doet bewegen voor onze vitaliteit? En hoe krijg je jezelf en anderen in beweging in tijden van stress? Op basis van recente wetenschappelijke inzichten uit de gedragspsychologie krijgen deelnemers praktische tips om op een gezonde manier te bewegen.

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van de workshop weten de deelnemers hoe ze meer beweging in hun werkdag kunnen brengen, en hoe dit bijdraagt aan burn-out preventie.

Duur
45 - 90 minuten

Groepsgrootte
5-25 deelnemers

Prijs
Op aanvraag

Locatie
Op locatie

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen