Workshop: sterke kanten

Jouw krachten en die van je collega's optimaal benutten? Ontdek het tijdens deze workshop waarin je niet alleen jouw eigen sterke punten leert kennen, maar ook die van je collega's. Onmisbaar voor vitale teams!

In deze workshop ontdek je jouw sterke kanten én die van je collega’s. Op een actieve manier leer je over jouw sterke kanten, hoe je deze kan inzetten en wat jou authentiek maakt. Door het kennen van je eigen sterke kanten en die van je collega’s zal niet alleen je zelfvertrouwen vergroten, maar zullen jullie als team elkaar ook beter begrijpen en ondersteunen.

Iets voor jou?

Het beter kennen van je collega's zorgt voor een prettige en effectieve werksfeer en een prettige werksfeer draagt op zijn beurt weer bij aan het creëren van vitale organisatie.

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van de workshop weten de deelnemers wat hun sterke kanten zijn en hoe ze die van elkaar kunnen gebruiken.

Duur
2 tot 3 uur

Groepsgrootte
Tot 20 deelnemers

Prijs
Op aanvraag

Locatie
Op locatie

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen