Workshop: slapen kun je leren

Deze workshop zit vol praktische tips om direct mee aan de slag te gaan binnen jouw dagelijkse (avond)routines, want slapen kun je leren!

In deze interactieve workshop behandelen we tal van slaapvragen, onder anderen: 'hoeveel uur moet ik slapen?' en 'wat is een goed avondritueel?'. Ook de vragen van deelnemers komen aan bod. Door nieuwe kennis en oefeningen, kom je erachter wat jij nodig hebt om meer uitgerust wakker te worden!

Iets voor jou?

Lijkt het jou leuk om samen met jouw team de ins en outs van goed slapen te ontdekken? Dan is deze workshop zeker wat voor jullie! Plan een vrijblijvend adviesgesprek in of vraag een offerte aan. 

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van de workshop weten de deelnemers wat ze moeten doen om goed te slapen.

Duur
2 uur

Groepsgrootte
8 tot 16 deelnemers

Prijs
Op aanvraag

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen