Workshop: samenwerken

In deze workshop gaan jullie samen op een leuke en praktische manier aan de slag met oefeningen gericht op het verbeteren van de samenwerking binnen jullie team.

Een goede samenwerking tussen medewerkers is essentieel voor een soepel lopende bedrijfsvoering. Daarnaast draagt het bij aan meer teamgevoel en een prettige werksfeer.

Iets voor jouw team?

Door gebruik te maken van uitdagende opdrachten, worden jullie samenwerkingsvaardigheden op de proef gesteld. 

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Het bevorderen van de onderlinge samenwerking.

Duur
1 - 1,5 uur

Prijs
Op aanvraag

Groepsgrootte

In overleg

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen