Workshop: relaxed onderwijzen

In deze interactieve workshop leer je hoe je stresslevels kunt reduceren, zodat je relaxter kunt lesgeven, relaties verbeteren en ook in drukke tijden een relaxed gevoel kunt behouden.

Reguleren van stress is een erg waardevolle vaardigheid om te beheersen, zeker wanneer pauze houden tijdens je werkdag lastig kan zijn. Langdurig aan de slag gaan met stressreductie technieken heeft vele voordelen, waaronder meer energie, beter slapen, meer rust in je hoofd en nog veel meer. Ook zul je merken dat het beter lukt om de werk-privĂ© balans te vinden en te behouden.

Iets voor jouw team?

Niet alleen wordt stress uitgelegd, je gaat ook aan de hand van biofeedback apparatuur kijken naar jouw eigen stresslevels. Door daarbij aan de slag te gaan met stressreducerende oefeningen, zie en voel je direct in de praktijk wat het effect is. Daarnaast krijg je tal van tips waarmee je tijdens je werk deze technieken kunt toepassen, zelfs wanneer je voor de klas staat. 

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van de workshop weet je hoe je stresslevels kunt reduceren.

Duur
4 - 8 uur

Groepsgrootte
Tot 15 deelnemers

Prijs
Op aanvraag

Locatie
Op locatie

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen