Workshop: ontwikkeldoelen

Persoonlijke ontwikkeldoelen zijn onmisbaar om te blijven groeien als professional. Tijdens deze training word je beter in staat gesteld om voor jezelf en anderen goede en duidelijke ontwikkeldoelen op te stellen.

Goede ontwikkeldoelen helpen je om richting te geven aan jouw professionele ontwikkeling. Ook helpen ze om gemotiveerd te blijven, waardoor je beter in staat bent jouw doelen te 

Duidelijke ontwikkeldoelen helpen niet alleen bij het bevorderen van professionele groei en het behalen van persoonlijke successen, maar dragen ook bij aan een cultuur van constante verbetering. Uiteindelijk komt dit ten goede van zowel de medewerkers als de kinderen.

Iets voor jou?

Altijd al moeite gehad met het bedenken van een nieuw pop- of ontwikkeldoel? In deze workshop leer je op een andere manier naar je werk kijken en ontdek je nieuwe aanknopingspunten om aan te werken. 

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van de workshop weet je hoe je goede en duidelijke ontwikkeldoelen kan stellen voor jezelf en anderen.

Duur
2 uur

Groepsgrootte
Tot 50 deelnemers

Prijs
Op aanvraag

Locatie
Op locatie

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen