Workshop: ontdek je kernkwaliteiten

In deze workshop ga je als groep aan de slag met jullie kernkwaliteiten. Het kennen van jouw kernkwaliteiten zorgt ervoor dat jij beter in staat bent om de juiste keuzes te maken en te doen waar je goed in bent en blij van wordt.

Het leren kennen en kunnen benoemend van jouw kernkwaliteiten helpt je om meer bewust te worden van wie je als persoon bent en geeft een goeie boost aan je zelfvertrouwen. Daarnaast helpt het kunnen benoemen van deze eigenschappen jou, omdat je weet welke kwaliteiten jij kunt toevoegen.

Iets voor jouw team?

Tijdens deze workshop ga je op interactieve wijze aan de slag met het maken van een SWOT-analyse, om van daaruit je kernkwaliteiten te ontdekken en benoemen. Je doet dat samen met je collega‚Äôs, waardoor je elkaars kwaliteiten beter leert kennen en daar in het werk enorm veel voordeel uit kunt halen. 

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van deze workshop kun je jouw kernkwaliteiten perfect benoemen.

Duur
1,5 uur

Groepsgrootte
8 tot 16 deelnemers

Prijs
Op aanvraag

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen