Workshop: mindfulness

Merk jij ook weleens dat je er niet helemaal bij bent met je gedachten? Maak kennis met mindfulness en ervaar wat het hebben van aandacht voor jou kan betekenen. De workshop helpt je om erachter te komen of mindfulness iets voor jou is.

Mindfulness is een bewezen effectieve methode dat helpt om meer in het hier-en-nu te leven. Het helpt je om minder opgeslokt te worden in de waan van de dag, wat resulteert in een meer ontspannen gevoel. Ook zullen de mensen om je heen dit merken in de omgang en dit heeft een positief effect op je relaties.

Iets voor jouw team?

In deze workshop ga je aan de slag met de beginselen van mindfulness. Leren door ervaring staat op de voorgrond tijdens deze interventie, waardoor je direct ervaart wat het effect voor jou kan zijn. 

Tevens is deze workshop een mooi voorproefje van onze uitgebreidere mindfulnesstraining!

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Kennismaken met mindfulness en de voordelen van het zijn in het hier-en-nu.

Duur
Op aanvraag

Groepsgrootte
Tot 20 deelnemers

Prijs
Op aanvraag

Locatie
Online of op locatie

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen