Workshop: mindful zelfcompassie

Ben jij altijd kritisch naar jezelf en kun je wel wat meer zelfcompassie gebruiken? Krijg een voorproefje van wat mindful zelfcompassie voor jou kan betekenen en ga van hard naar hart voor jezelf. Je kunt pas goed voor anderen zorgen wanneer je goed voor jezelf kunt zorgen.

Mindfulness (het leven in het hier-en-nu) en zelfcompassie (vriendelijk zijn voor jezelf) zijn vaardigheden die elkaar erg versterken. Actief aan de slag gaan met deze onderwerpen, zorgt ervoor dat je je meer bewust bent van het moment en aardiger kunt zijn voor jezelf. Je reageert dan actief in plaats van reactief, waardoor je ook meer grip krijgt op je leven.

Iets voor jouw team?

In deze workshop maak je kennis met deze onderwerpen en kom je erachter of je het wellicht interessant vindt om verder aan de slag te gaan met deze onderwerpen. Leren door ervaren staat hier op de voorgrond. 

Tevens is dit een mooi voorproefje op de uitgebreidere training!

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Maak kennis met mindful zelfcompassie en ervaar de voordelen van deze mooie en waardevolle vaardigheid. 

Duur
Op aanvraag

Groepsgrootte
Tot 20 deelnemers

Prijs
Op aanvraag

Locatie
Online of op locatie

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen