Workshop: feedback geven en ontvangen

Leer in deze workshop meer over hoe je feedback geeft en ontvangt, zodat jullie elkaar op een fijne manier kunnen versterken.

Feedback is erg belangrijk als je als team beter wilt presteren, maar goed feedback geven is in de praktijk toch altijd lastiger dan dat het lijkt. 

Iets voor jouw team?

Hoe geef je zodanig feedback dat het voor beide partijen goed voelt en het begrip voor elkaar bevordert? Hoe bewaak je jouw grenzen zonder iemand anders te kwetsen of iemand het gevoel te geven dat je er geen zin in hebt? Met dit soort vragen ga je in deze workshop op een interactieve manier aan de slag, als team of als individuele deelnemers.

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
De deelnemer kan na de workshop beter feedback geven en ontvangen.

Duur
Op aanvraag

Prijs
Op aanvraag

Groepsgrootte
8 tot 16 deelnemers

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen