Workshop: effectief communiceren

Ga in deze workshop op een interactieve manier aan de slag met het onderwerp communicatie en verbeter de onderlinge samenwerking tussen jou en je collega's.

Goede communicatie is de basis voor goede samenwerking en door als team te werken aan jullie communicatievaardigheden, wordt het makkelijker om elkaar te begrijpen en begrepen te worden en hier pluk je de vruchten van op de werkvloer!

Iets voor jouw team?

In deze workshop ga je met elkaar aan de slag door op een interactieve manier te ervaren wat effectief communiceren is. Je leert hoe je beter kunt luisteren, krijgt tips om de juiste vragen te stellen en je leert om feedback te geven op een respectvolle en effectieve manier. 

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van de workshop weten de deelnemers hoe ze:
- een boodschap duidelijk overbrengen
- de juiste vragen stellen
- beter omgaan met het geven en ontvangen van feedback

Duur
1,5 - 2,5 uur

Groepsgrootte
8 tot 16 deelnemers

Prijs
Op aanvraag

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen