Workshop: de overgang

De overgang kan een lastige periode zijn. In deze workshop wordt je daarom geholpen door niet alleen te leren wat de overgang is, maar ook leer je meer over hoe je er mee om kunt gaan en krijg je praktische tips en tricks.

In deze interactieve workshop worden allerlei thema’s rondom de overgang behandeld, o.a.: hoe zit het met hormonen en klachten? Wat kan ik zelf doen om klachten te verminderen? En hoe maak ik de overgang bespreekbaar? Ook wordt er ingespeeld op vragen van deelnemers tijdens de workshop.

Daarnaast zit de workshop vol met praktische tips om direct mee aan de slag te gaan in jouw (werk)routines. Want als je weet hoe het zit, dan kun je er wat mee doen! Door nieuwe kennis en oefeningen kom je erachter wat jij nodig hebt om je vitaal te voelen in de overgang!

Iets voor jou?

Merk je dat je overgangsklachten ervaart of is de overgang een onderwerp dat speelt binnen jouw team? Dan is deze interventie misschien wat voor jou. Het bespreekbaar maken kan helpen om op een fijnere manier om te gaan met deze periode. 

Vraag gerust een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van de workshop weten de deelnemers wat de overgang is en hoe je er het beste mee om kunt gaan. 

Duur
In overleg

Groepsgrootte
8 tot 16 deelnemers

Prijs
Op aanvraag

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen