Sportdag kinderen

Organiseer voor de leerlingen een leuke sportdag, waarbij alle zorgen uit handen worden genomen en leuke sportactiviteiten worden verzorgd. De sportactiviteit sluit naadloos aan op de behoefte van jouw school en houdt rekening met de verschillende leeftijdsgroepen en de behoeften van de kinderen.

Het is voor kinderen goed om buiten in beweging te zijn met leeftijdsgenoten, hierdoor gaan ze er sociaal op vooruit en blijven ze gezond. Daarnaast is het ook nog eens leuk om samen te bewegen!

Iets voor jouw school?

Wil jij voor jouw leerlingen een leuke en sportieve activiteit organiseren? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij zorgen voor een sportieve activiteit, bijvoorbeeld als toevoeging aan een evenement georganiseerd vanuit jullie school. Onze trainers zijn goed in de omgang met kinderen en houden rekening met mogelijke verschillen in leeftijd, moeilijkheidsgraad en behoeften.

Plan een adviesgesprek in of vraag een offerte aan en wij gaan aan de slag om naadloos op jullie behoeften aan te sluiten.

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van de sportdag zijn alle kinderen lekker in beweging gekomen en hebben ze meer geleerd over hoe leuk bewegen kan zijn en hoe ze dat het beste kunnen doen. 

Duur
1-2 uur

Groepsgrootte
In overleg

Prijs
Op aanvraag

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen