Preventief medisch onderzoek

Waarom kiezen voor het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid middels een PMO? Buiten dat het als werkgever van je verwacht wordt, is het een erg waardevolle tool. Het in kaart brengen van het welzijn en de vitaliteit van het personeel zorgt voor een stabiele basis, waarop sterke teams gebouwd kunnen worden. Met de resultaten kan een doelgericht verbeterplan en goed doordacht vitaliteitsbeleid opgesteld worden.

Het aantrekken en behouden van goed personeel in het onderwijs en in de kinderopvang wordt steeds belangrijker, vooral gezien de toenemende werkdruk en de groeiende vraag naar nieuw personeel. Een effectieve aanpak hiervoor is het ondersteunen van het huidige personeel. Als werkgever kun je bijdragen aan het welzijn en de vitaliteit van je werknemers door inzichten en praktische handvatten aan te bieden. Het PMO zorgt voor meer inzicht in het welzijn van het personeel, waar ze energie van krijgen en waar verbeterpunten liggen.

Een medewerker die zich vitaal voelt en veerkrachtig is, kan een beter voorbeeld zijn voor de kinderen en voelt zich prettiger in zijn of haar werk en dagelijks leven. Het investeren in het welzijn van het personeel komt niet alleen ten goede aan de medewerkers zelf, maar draagt ook bij aan een positieve werkomgeving en verbetert de algehele kwaliteit van het onderwijs en de kinderopvang. Daarnaast blijf je als werkgever aantrekkelijk voor nieuw talent, omdat je laat zien dat het welzijn van het personeel belangrijk is voor de organisatie. 

Iets voor jou?

Wil je de vitaliteit en algehele welzijn van het personeel in kaart brengen? Ben je op zoek naar ervaring en professionaliteit? Onwijs Fit en HAN Seneca vormen samen een flexibel, ervaren en innovatief team dat klaarstaat om jouw stichting, scholengroep, school of opvang te helpen met het in kaart brengen van de situatie binnen de locatie(s). 

De invulling van een PMO is maatwerk en dient zorgvuldig vormgegeven te worden. Hierin zijn verschillende opties, die we graag met je bespreken in een adviesgesprek! 

Praktische
informatie

Doel
Het in kaart brengen van de vitaliteit en gezondheid van medewerkers. 

Duur
Op aanvraag 

Groepsgrootte
Onbeperkt

Prijs
Op aanvraag

Locatie
Op locatie en/of online

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen