Mindfulness training

Ontdek hoe je meer rust, ruimte en richting kan vinden voor jezelf. Ga in deze interventie acht weken lang aan de slag met het trainen van je bewustzijn en leer je eigen automatische patronen herkennen, zodat je hier bewust mee aan de slag kunt gaan.

Ga elke week aan de slag met een ander thema in de acht 2,5 uur durende sessies.  In deze sessies ga je werken met oefeningen en kun je jouw ervaringen delen. Daarnaast staat praktisch oefenen en leren door ervaren centraal. Je gaat dus tussen de sessies door zelf aan de slag met meditatieoefeningen, om zo jouw vaardigheden sterk te verbeteren. 

Iets voor jou?

De training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur, met elk een eigen thema. Vervolgens kun je het geleerde in de tussenliggende periodes meteen toepassen en is er bij de eerstvolgende sessie gelegenheid voor vragen en reflectie. Het is een vaardigheidstraining, dus praktisch oefenen en leren door te ervaren staan centraal.

De meeste oefening vindt plaats tussen de trainingsbijeenkomsten in. Je gaat tijdens deze acht weken dagelijks ongeveer 45 minuten aan de slag met meditatieoefeningen. Hiermee train je je aandachtsspier en word je je steeds meer bewust van alles wat er te ervaren valt.

In de tweede helft van de training staat ook een stiltedag op het programma. Een dag waarin we in stilte met elkaar oefenen. Je kunt dit zien als een miniretraite die een verdieping geeft aan je beoefening.

Praktische
informatie

Doel
Het laten groeien van jouw bewustzijn om zo automatische patronen te herkennen en te doorbreken.

Duur
2,5 uur per sessie

Prijs
Op aanvraag

Groepsgrootte
Maximaal 20 deelnemers

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen