Mindful zelfcompassie training

In acht weken tijd maak je de overgang van hard naar hart voor jezelf. Leer om eerst voor jezelf te zorgen om van daaruit zorg te kunnen dragen voor anderen, bijvoorbeeld je leerlingen of collega’s.

Aan de hand van verschillende oefeningen, waaronder meditaties, visualisaties en schrijfopdrachten, verdiepen we ons wekelijks in een thema. Vervolgens kun je het geleerde thuis meteen toepassen en is er de eerstvolgende sessie gelegenheid voor vragen en reflectie. Tijdens deze 8 weken ga je dagelijks ongeveer 30 minuten aan de slag met oefeningen. De bijeenkomsten fungeren dus ook als een soort terugkomdagen. De meeste ontwikkeling vindt thuis plaats.

Iets voor jou?

De mindful zelfcompassie training is een praktisch, persoonlijk en wetenschappelijk onderbouwd programma (Mindful Self-Compassion - MSC), dat bestaat uit 8 bijeenkomsten van 3 uur. Het is een vaardigheidstraining, dus praktisch oefenen en leren door te ervaren staan centraal.

Praktische
informatie

Doel
Leren om vriendelijk te zijn naar jezelf, om zo ook vriendelijk te kunnen zijn naar anderen. 

Duur
3 uur per sessie

Prijs
Op aanvraag

Groepsgrootte
Maximaal 20 deelnemers

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen