Lezing: stress leren reguleren

Kom te weten wat stress is, hoe je het herkent en de invloed ervan op je privé- en werkleven. Een interessante lezing om meer bewustzijn te creëren binnen jouw organisatie.

Om de stress de baas te kunnen blijven en overspannenheid te voorkomen, is het belangrijk om het in eerste instantie te (h)erkennen bij jezelf en anderen. Stress is een begrip waar meer achter zit dan dat het lijkt en het beschikken over basiskennis van dit onderwerp is erg waardevol. 

Iets voor jouw team?

Leer als team meer over stress, zodat je beter kunt herkennen wanneer het tijd is voor actie. Oog hebben voor elkaar is belangrijk in een team en brengt de teamleden dichter bij elkaar. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school? Plan een vrijblijvend advies gesprek in of vraag een offerte aan!

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van de lezing weten de luisteraars meer over wat stress is en hoe het je leven beïnvloedt.

Duur
Op aanvraag

Groepsgrootte
Onbeperkt

Prijs
Op aanvraag

Locatie
Online of op locatie  

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen