Inductietraject startende leerkracht

Startende leerkrachten die vroeg alweer uit het onderwijs stappen is een serieus probleem. Het is daarom belangrijk om deze talenten te ondersteunen. Dit traject helpt ze hierbij.

Steeds meer frisse leerkrachten stappen uit het onderwijs. Zonde! Vaak ontbreekt de juiste begeleiding of voelen deze leerkrachten zich alleen. Dit traject richt zich op de ontwikkeling van de startende leraar en vormt een brug tussen de lerarenopleiding en een leven lang leren. Door op een actieve manier te werken, uitdagingen en intervisie krijgen starters de kans zich te ontwikkelen.

Iets voor jou?

Dit traject omvat 3 tot 5 bijeenkomsten van elk 1,5 uur, inclusief observatie, met optionele individuele coaching indien nodig.

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van het traject is de startende leerkracht beter in staat om op duurzame wijze om te gaan met de uitdagingen die het onderwijs te bieden heeft.

Duur
3 tot 5 bijeenkomsten (1,5 uur per bijeenkomst)

Groepsgrootte
Individueel en in groepsverband (tot 6 deelnemers)

Prijs
Op aanvraag

Locatie
Op locatie

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen