Coaching time management

Juist time management is niet alleen een middel tot verbeterde productiviteit, maar ook de sleutel tot het verlichten van werkdruk en het creëren van een gezonde balans tussen werk en privé. In deze interventie ga je aan de slag met een coach bij het zoeken naar wat jij nog beter kunt doen.

Personeelstekorten, volle takenlijsten en veeleisende ouders leggen veel druk op het onderwijspersoneel. Goed time management bevordert niet alleen de productiviteit, maar zorgt ook voor minder werkdruk en het creëren van een gezonde werk-privébalans. Dit is essentieel bij het creëren van een prettige leeromgeving voor jezelf en de kinderen.

Iets voor jou?

Beperkte tijd voor al die instructiegroepen. Heb je het gevoel dat je tijd tekort komt tijdens of na schooltijd? In deze coachsessie kijkt een onderwijscoach met je mee om patronen te herkennen en krijg je praktische tips over hoe je jouw lessen en werk effectiever kan inrichten. Samen zoeken we naar een nieuwe aanpak die geschikt is voor jou.

Vraag een offerte aan of plan een adviesgesprek in en dan gaan wij voor jou aan de slag!

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van de sessie weet je wat je kunt doen om jouw lessen en werktaken efficiënter in te richten.

Duur
Op aanvraag

Groepsgrootte
Individueel en in groepsverband

Prijs
Op aanvraag

Locatie
Op locatie

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen