Coaching sessie slapen (individueel)

Tijdens een individuele sessie ga je samen met een slaapcoach aan de slag om jouw slaapprobleem te doorbreken met praktische tips en oefeningen. Je krijgt weer grip op je slaap, voelt je energieker en kunt zo weer alles uit je dag halen!

Iedereen slaapt wel eens slecht, dit heeft niet direct gevolgen voor de gezondheid. Als je voor een langere tijd slecht slaapt, neemt de vermoeidheid toe en ervaar je steeds meer beperkingen in jouw functioneren en het dagelijks leven. Je kunt je afvragen: 'hoe moet ik er mee omgaan?' en 'waar doe ik goed aan?'.  In dat geval is een sessie met een slaapcoach een goed idee.

Iets voor jou?

Merk jij nou dat er dingen zijn die beter kunnen aan je slaap, bijvoorbeeld dat je altijd vermoeid bent of moeite hebt met doorslapen? Dan is deze interventie wat voor jou! Wij helpen jou graag verder in een persoonlijk advies gesprek, om zo te kijken of wij via deze sessies wat voor de kwaliteit van jouw slaap kunnen betekenen. 

Praktische
informatie

Doel
Het overkomen van jouw slaapproblemen.  

Duur
60 minuten

Prijs
Op aanvraag

GroepsgrootteIndividueel

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen