Buitenschoolse sport- en spelactiviteiten voor kinderen

Leuke en actieve spelmiddagen om kinderen even lekker in beweging te brengen. Ieder kind heeft recht op de kans om voldoende te bewegen.

Tijdens de buitenschoolse sport- en spel activiteiten, gaan kinderen aan de slag met verschillende spelvormen die het bewegen stimuleren. De favoriete spellen van kinderen komen aan bod, zoals tikkertje, iemand is hem niemand is hem en nog veel meer. Belangrijk tijdens de activiteiten is vooral dat de kinderen een plezierige middag (of ochtend) hebben, waarin ze lekker kunnen bewegen. Deze interventie is een leuke toevoeging aan de activiteiten van de buitenschoolse opvang van de school!

Subsidiemogelijkheid

Vanuit de gemeente is het voor sommige scholen mogelijk om voor deze interventie een subsidie aan te vragen. Deze subsidie valt onder de 'regionale samenwerking kansengelijkheid in het onderwijs'. Deze subsidie is er om kansengelijkheid te stimuleren in het onderwijs. Niet ieder kind heeft dezelfde kansen, ook als het aankomt op de mogelijkheid om te bewegen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school? Plan een vrijblijvend advies gesprek in of vraag een offerte aan!

Praktische
informatie

Doel
De deelnemende kinderen op een speelse manier in beweging brengen. 

Duur
1 - 1,5 uur

Groepsgrootte
Onbeperkt

Prijs
Op aanvraag

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen