Bootcamp met collega's

Ga samen met jouw collega's een sportieve uitdaging aan om fitter te worden. Tijd om samen te bewegen op een leuke manier!

Regelmatig in beweging komen door te sporten is essentieel voor het behouden van een vitaal lichaam en draagt bij aan je mentale gezondheid. 

Iets voor jouw team?

Wil jij samen met jouw team voor of na werk op een leuke manier in beweging komen, dan is onze bootcamp perfect voor jou. Onze bootcamp kan op een veelzijdige manier ingezet worden, zo kunnen we elementen zoals samenwerken toevoegen en variƫren we in uitdagende oefeningen. Onze trainers houden rekening met verschillende niveaus en de behoeften van de deelnemers.

Plan een advies gesprek in of vraag een offerte aan en dan gaan wij aan de slag om naadloos op jullie behoeften aan te sluiten. 

Praktische
informatie

Doel
Na afloop van de  bootcamp zijn de deelnemers op een leuke manier met elkaar in beweging gekomen.

Duur
1-2 uur

Groepsgrootte
In overleg

Prijs
Op aanvraag

Zo zorgen wij dat jullie
het meeste uit de interventie halen

Stap 1
Je start met een intake

Voorafgaand aan de interventie maken we even kennis zodat we helemaal op de hoogte zijn van jullie situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we naadloos kunnen aansluiten bij waar jullie naar op zoek zijn.

Stap 2
De Onwijs Fit interventie

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. Wij nemen de voorbereiding en uitvoering compleet voor onze rekening. Aan jou rest alleen nog maar de taak om deel te nemen en plezier te hebben.

Stap 3
Even evalueren

Na afloop van de interventie horen wij graag hoe de deelnemers de interventie ervaren hebben en wat wij de volgende keer beter zouden kunnen doen. Op deze manier proberen wij onze diensten te blijven optimaliseren!

Hoe kunnen we
je helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte interventie? Bel ons op 06-39568935, dan helpen we je graag verder...

of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
Adviesgesprek plannen
Tijn advies

Tijn Damen